Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

  • vlinder1
  • vlinder2
  • vlinder3
  • vlinder4
  • vlinder5

Eigen werk Pillangó

Eigenaresse Mirjam van Haag maakt verschillend eigen werk. Zo is zij van beroep handboekbinder en maakt mooie fotoboeken, herdenkingalbums en diverse stationary als notitieboekjes, ordners, kladboeken en nog veel meer. Ook het maken van niet alledaagse kleding is aan dit rijtje toegevoegd.
Verder maakt Mirjam ook beelden en schilderijen.
Voor het project van de `k Mis je boekjes maakt zij de doosjes waar de boekjes in bewaard kunnen worden. Alles geheel ambachtelijk.
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden indien u geïnteresseerd bent in het laten maken van een fotoboek, album ander stationary, beeld, kleding of schilderij. Wij bespreken dit graag met u.


Windlichten door Pillangó

 

Bijzondere winterjas

 

Fotoboeken en albums

 

Vlinder

De vlinder heeft meerdere symbolische betekenissen. Als algemeen symbool symboliseert de vlinder de kortstondigheid van het leven vanwege zijn tederheid en korte levensduur. Vaak worden vlinders gezien als de boodschappers uit de Hemel.
De Dagpauwoog is de eerste wandvlinder die ik gemaakt heb van de vlinders die in Nederland voorkomen. Ik hoop dat er nog vele gaan volgen. Het formaat is ± 25 x 40 cm. Gemaakt van een hoogwaardige kunsthars met de airbrush met de hand ingekleurd. Het is voorzien van een aflak-laak waardoor de vlinder geschikt is voor binnen en buiten. De foto’s hieronder geven weer hoe de vlinder tot stand gekomen is. Het model komt zwart uit de mal, de voelsprieten van RVS zijn er in geplaatst. Daarna wordt het kleur voor kleur in de juiste kleur gespoten.

 

                                                 

Babybeeldje in opdracht