Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

  • vlinder1
  • vlinder2
  • vlinder3
  • vlinder4
  • vlinder5

Onze filosofie

Zonnige Dagen

Wat zijn zonnige dagen?
Zonnige dagen zijn die dagen dat er geweldige, prachtige soms wonderlijke dingen gebeuren. Dagen waarop niets meer fout kan gaan. Dagen die een grote glimlach op je gezicht kunnen toveren, een glimlach die er een heel lange tijd kan blijven zitten.
Dit kan zomaar een dag zijn waarvan je niet wist dat deze komen zou maar je kunt ook denken aan dagen als:
De geboorte van een kindje, je eigen kindje, je kleinkind, het kindje van je zus of broer, van je vrienden. Gewoonweg de geboorte van een prachtig kind, welkom op deze aarde.
Een huwelijk, de liefde tussen 2 mensen die in alle hevigheid straalt zoals de zon op een prachtige zomerdag in al haar volle glorie.
Een Verjaardag, Geweldig dat mensen jarig mogen zijn, dat ze ouder mogen worden. Dat ze van het leven mogen en  kunnen genieten wat hun gegeven is.
Het overwinnen van een ziekte, soms gebeuren er wonderen. Mensen zijn soms zo sterk dat ze zelfs de meest vreselijke dingen en ziekten kunnen overwinnen. De emotie en het gevoel die deze nare ziekte met zich mee bracht heeft een ander mens van ze gemaakt. Niet beter, niet slechter maar anders………
Wanneer je dan te horen krijgt dat je het gewonnen hebt van deze ziekte brengt dat zo’n grote vreugde en geluk met zich mee dat zich dat met geen pen laat beschrijven.

Donkere dagen

Wat zijn donkere dagen?
Donkere dagen zijn die dagen waarop niemand zich voorbereiden kan. Donkere dagen overvallen je en overmeesteren je……
De dagen worden zo donker, zo mistig dat je je geen raad meer weet, je ziet letterlijk geen hand meer voor ogen………….
Je vraagt je van alles af, waarom gebeurt dit? Waarom ik?  Waarom???
Vaak zullen geen van deze vragen beantwoord worden. Dit kan zomaar een dag zijn, als donderslag bij heldere hemel krijg je een bericht, wat de dag donker kleurt.
Je kunt denken aan dagen als:
Het overlijden van een geliefd persoon
Een nare ziekte bij jezelf of iemand waar je veel van houdt
Een ziekte waarvan je weet dat deze niet meer te genezen is
Op een dag zul je er weer een beetje licht bij zien, en zo elke dag wat meer………..tot de dag dat je weer een glimlach kunt laten zien aan de mensen die van je houden en je in de donkere dagen zo hebben bijgestaan.
Pillangó wenst iedereen heel veel kracht en sterkte die door deze donkere dagen moeten gaan. Opdat jullie eens weer verwarmd mogen worden door de zonnestralen die door de donkere wolken heen je gezicht mogen strelen.