Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

  • vlinder1
  • vlinder2
  • vlinder3
  • vlinder4
  • vlinder5

Herinneringen

Herinneringen aan degene die jij zo missen moet

Herinneringen aan mooie tijden, aan lieve mensen…

……Aan dierbaren die niet meer op deze aarde zijn…

Zolang je de herinneringen blijft koesteren zullen zij niet echt weg zijn…

….Ook al moet je het soms met weinig herinneringen doen…………

Pillangó denkt mee hoe deze herinneringen te koesteren. Ook  probeert Pillangó  hetgeen zo te maken dat het weergegeven gevoel en de emotie overkomt op mensen waarvan je vindt dat die ook nog eens herinnerd moeten worden.  Het gebeurt helaas veel te vaak dat de mensen om je heen snel jouw verdriet en gemis vergeten. Niet meer denken aan degene die jij zo moet missen, vergeten waarom jij niet meer diezelfde bent als voor die ene dag……

Herinneringen aan momenten die nooit meer terug zullen keren

Vraag jij je ook wel eens af wat als ik dit nu eens had bewaard of dat eens had gedaan? Dan had ik nog een herinnering aan…………..

Gelukkig kunnen mensen tegenwoordig allemaal zelf foto’s maken en vaak ook nog filmen. Maar soms is het fijn toch iets tastbaars te hebben.

Denk dan eens aan een hand– of voetafdruk van degene waarvan je zoveel houdt. Dat je later nog eens kunt terugkijken en kunt zeggen, zo klein waren die handjes(voetjes) toen………..moet je nu eens kijken.

Maar ook weet ik uit eigen ervaring dat wanneer die kleine handjes en voetjes nooit groter zullen worden, het heel erg fijn is deze tastbare herinnering te hebben. Eigenlijk te koesteren…. Vaak raak ik het handafdrukje van mijn eigen overleden zoontje nog aan en voel hem dan heel dicht bij me….

 

Cadeaubon

Wij verkopen ook cadeaubonnen!
U kunt deze ook via deze website bestellen.
De cadeaubon is 1 jaar geldig, maar is niet inwisselbaar tegen contant geld.
Wanneer u de cadeaubon wilt inleveren, kunt u dit bij uw bestelling vermelden.

Op elke cadeaubon staat een unieke code. Deze vult u in bij uw bestelling. Op de bevestiging die Pillangó stuurt zal de cadeaubon in mindering gebracht worden van het totaalbedrag. U kunt natuurlijk ook voor iemand anders een cadeaubon bestellen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

U vult dan het adres heen waar u het heen gestuurd wilt hebben. Hierbij kunnen wij altijd een geschreven kaartje doen waarop wij uw boodschap aan de geaddresseerde overbrengen.
Als u de cadeaubon koopt wordt deze altijd leuk ingepakt verzonden!
U kunt natuurlijk ook altijd de cadeaubon komen ophalen!
Graag dan wel even van te voren bellen!

De cadeaubon van Pillangó is altijd een geslaagd cadeau !!