Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

  • vlinder1
  • vlinder2
  • vlinder3
  • vlinder4
  • vlinder5

Waarom Pillangó?

Pillangó is Hongaars voor vlinder. Deze naam heb ik gekozen omdat deze vlinder symbool staat voor mijn lieve overleden  zoontje Mike*. Het verhaal van Mike* kun je ook op deze  website lezen.

Na het overlijden van Mike* was ik erg zoekende. Zoekend naar antwoorden, die ik overigens nooit heb gevonden. Maar ook zoekende naar een manier om dit ondraaglijke verlies en verdriet enigszins draaglijk te maken. Ik heb de kunst gevonden. De kunst van het geven……de kunst van het omzetten van emotie……….de kunst mijzelf terug te vinden en de kunst mijzelf te laten leiden door mijn gevoel…mijn diepste binnenste…….

Daarom wil ik graag mensen helpen die iets speciaals voor zichzelf zoeken of aan iemand anders willen geven maar het zelf niet kunnen maken. Wanneer woorden niet voldoende zijn, wanneer woorden je gevoel niet kunnen uitleggen, wanneer woorden alleen maar lege woorden zijn, dan is het fijn om door iets heel persoonlijks, speciaal voor jou gemaakt, deze woorden niet meer nodig zijn. Dit kan op zonnige dagen, wanneer er iemand trouwt, wanneer er een kindje geboren is of gewoon om te zeggen zonder woorden dat je van iemand houdt.

Juist op de donkere dagen, wanneer iemand ernstig ziek is , iemand is overleden of om welke reden dan ook je iemand wilt laten weten dat diegene er niet alleen voor staat. Tevens hebben wij een selectie gemaakt van geschenken waarvan wij denken dat deze een grote meerwaarde kunnen hebben op zowel zonnige als donkere dagen.

Hoe werkt het als je iets door Pillangó wilt laten maken?

Pillangó werkt in opdracht. Wanneer u graag iets persoonlijks wilt weggeven of iets voor u zelf wilt maar u het niet zelf kunt maken, kan Pillangó u mogelijk daarbij helpen. Wanneer u denkt dat Pillangó u kan helpen stuurt u ons een email. Wij zouden graag willen dat u in deze mail het volgende aan ons laat weten:

Voor wie is het? waarom……?

  • Heeft u zelf al een idee wat u wilt?
  • Op welke termijn moet het klaar zijn?
  • Wat is uw budget of wilt u eerst een prijsopgave?
  • Uw gegevens, waar kunnen wij u contacten?
  • Eventuele bijzonderheden die het vermelden waard zijn

Er wordt na ontvangst van uw mail altijd contact met u opgenomen.

Vanwege het gevoel en de emotie is het bij sommige opdrachten wenselijk om de opdrachtgever persoonlijk te ontmoeten. Dit zal dan in dit gesprek ook aangegeven worden.

Wanneer u na dit gesprek door wilt met Pillangó worden er concrete afspraken gemaakt. Afspraken over hoe hetgeen wat u graag wilt er uit gaat komen te zien, van welk materiaal het gemaakt gaat worden maar ook onvermijdelijke zakelijke afspraken als prijs, levertermijn en betaling.

Wanneer u in de cadeaushop kijkt zult u zien dat daar ook prachtige geschenken en artikelen aangeboden worden. Hier kunt u natuurlijk ook een keuze uit maken.